sunnuntai 10. toukokuuta 2015

On aika poistua. Kiitos ja hyvästi.


Olette varmaan huomanneet, etten ole kirjoittanut jaksoselostuksia muutamaan viikkoon ja tämä blogi on pitemmän aikaa ollut melko vaisu ja hiljainen. Syyt ovat osittain ihan itseeni liittyviä mutta suureksi osaksi ne liittyvät itse Supernaturaliin.Sarja on polkenut jo pitkään paikoillaan. Viime vuosina ja kuukausina on nähty muutamia välähdyksiä jostain uudesta ja paremmasta, mutta lopulta sarjan tie on aina vienyt niille samoille, tutuille laduille jotka se on hiihtänyt jo puhki. Supernaturalille on käynyt niin kuin monelle liian pitkään jatkuneelle sarjalle käy. Sen ideat ehtyvät ja se etsii uutta suuntaa kikkailemalla ja käyttämällä samoja juonellisia elementtejä uudestaan ja uudestaan.

Kuinka monta kertaa Sam ja Dean aikovat vielä salailla asioita toisiltaan ja huomata, ettei se kannata? Kuinka monta kertaa sarja aikoo tuoda eteemme taas jonkun uuden ja salaperäisen vahvan vastustajan vain vesittääkseen sen kun ideat loppuvat? Kuinka monta kertaa sarja aikoo tutustuttaa meidät johonkin ihanaan uuteen hahmoon vain tapattaakseen tämän mitä julmimmalla ja typerimmällä tavalla, vain jotta Sam ja Dean saisivat lisää angstin aiheita? Eikö tämä kaikki ole jo tuhanteen kertaan nähtyä ja koettua?

Viimeinen niitti oli Charlien kuolema. Tässä sarjassa ei ole koskaan ollut liikaa mielenkiintoisia naishahmoja, ja nyt ne tapattivat rakkaan Charlien. Halpa ja raivostuttava temppu.

Minä olen kyllästynyt tähän piirileikkiin. Minä en enää jaksa antaa ylimääräistä energiaani sarjalle, joka pyörii samaa kehää ympäri jatkuvasti. Siksi olen päättänyt, että tämä blogi menee nyt määräämättömän pitkälle tauolle. Pidän kuitenkin Facebook-sivun yhä aktiivisena ja saatan kommentoida sinne aina välillä jotain.

Aion yhä seurata sarjaa, älkää käsittäkö väärin. Supernatural on minulle kuin perhettä, sitä ei jätetä vaikka mikä olisi. Mutta en enää jaksa antaa sille enempää aikaa kuin sen noin tunnin viikossa, jonka yhden jakson katsominen kestää.

Tämä blogi on ollut minulle rakas harrastus, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin. Jääkää siis hyvästi, rakkaat lukijat. Kiitos näistä vuosista, on ollut ilo ja kunnia seurata Samin ja Deanin seikkailuja teidän kanssanne.

8 kommenttia:

 1. Blogia jää kyllä kaipaamaan ainakin tämä lukija! Mutta syyt blogin hiljenemiseen ymmärrän kyllä. Itselle Supernatural on äärimmäisen rakas sarja, mutta nykyään yhä etenevissä määrin on vaikea etsiä motivaatiota katsoa sarjaa eteenpäin kun tietää sen kiertävän samoja polkuja uudelleen ja uudelleen. Jaksot tietenkin tulee katsottua, mutta eivät ne aiheuta enää samanlaista koukuttamista tai ihastumisen tunteita. :/

  Kiitos kaikista näistä vuosista kun olet blogia pitänyt! Olisi ehdottomasti hienoa löytää, yhtä laadukkaita blogeja myös muista sarjoista. Kiva kuitenkin, että jätät FB-sivun henkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Riikka, uskollinen lukijani!

   Poista
 2. Hei,
  Samaa mieltä olen minäkin. Paikoilleen on jämähtänyt sarja, mutta silti en lopeta katsomista. Olen ollut fani alusta asti ja katson loppuun asti vaikka olisi miten tylsää :)
  Hyvää jatkoa sinulle. Olen lukenut blogiasi alusta asti.
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 3. Oletko miettinyt, että ehkä joku muu voisi jatkaa blogin kirjoittamista? Itse tykkään seurailla blogeja ja olen miettinyt itsekin joskus kirjoittavani Supernatural-aiheista blogia, mutta kun tämä on ollut olemassa, niin en ole kehdannut toista luoda sen rinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä blogi on tällaisenaan tullut kyllä tiensä päähän, mutta mikään ei estä sinua perustamasta omaa blogia. Siitä vaan!

   Poista
 4. Heips, kyselisin vain, olisitko halukas linkittämään blogiani tänne sinun blogiisi, vaikka tänne ei enää päivityksiä tulekaan? Mikäli itsellesi vain suinkin sopii, niin laitan linkin tänne oman blogini linkkilistalle :) blogini löytyy osoitteesta www.supernaturalfin.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails