perjantai 30. maaliskuuta 2012

0717 - The Born-Again Identity



Castiel tuli takaisin. Meg tuli takaisin. Samin mielenterveysongelmat selvisivät kuin taikaiskusta. Se on kivaa, tosin tuo Samin juttu oli minusta aika tyhmästi käsitelty. Mutta missä ovat Leviathanit?

Viime viikolla tuli iso paukku kun meille kerrottiin Leviathanien suunnitelma ja nyt niitä ei näy mailla eikä halmeilla. Jos tässä sarjassa on yksi asia, joka ärsyttää, niin se on tämä rytmityksen puute. Tunnelma vaihtelee liikaa jaksosta toiseen ja välillä juonenpätkiä tunnutaan tiputtelevan ja unohtavan vähän miten sattuu. Tässä mielessä Supernatural näyttäytyi tässä jaksossa mielestäni huonoimmillaan.

Vaikka periaatteessa pidinkin Samin ja Luciferin välisestä kanssakäymisestä, etenkin Mark Pellegrinon aina yhtä herkullisesta tavasta esittää Luciferia, niin olin aika hämilläni tämän juonikuvion loppuratkaisusta. Noinko vaan Lucifer siirtyi Samin päästä Castielin päähän ja hei vaan, ongelma ratkaistu? Tässä ollaan nyt parin vuoden ajan mietitty koska Sam sekoaa ja kuinka vakavaa se on, niin toivoisin todellakin että tämä tarina ratkeaisi hieman monimutkaisemmalla ja mielenkiintoisella tavalla.


En myöskään ymmärtänyt miksi Samin piti auttaa nättiä itsemurhakandidaattityttöä siellä sairaalassa, mutta olkoot. Palavat kummitukset ovat aina siistejä.


Castiel tuli siis takaisin, sai muistonsa, katui ja istuu nyt pöpilässä. Jossa Meg hoitaa häntä. Mitäköhän siitäkin tulee? Castielin paluu ei herättänyt minussa mitään valtavan suuria tunteita, vaikka siitä höpsöstä enkelistä pidänkin. Mutta hauska nähdä vanhoja tuttuja tässä sarjassa, etenkin kun ne tuntuvat kuolla kupsahtavan jatkuvalla syötöllä. Kiva nähdä taas demoneitakin, ne ovat olleet vähän taka-alalla.


Ensi viikolla ei vieläkään Leviathaneita, vaan kännihuumoria. Rytmitys, se on vaikeaa.

Pinnallisten huomioiden osio:

Kannattaa mennä ottamaan huumeita tuntemattoman diilerin kanssa lukittuun autoon. Lapset, älkää tehkö tätä kotona.


Tämä oli kyllä herkkä hetki. Kuolema on aina läsnä.


Taas salaperäinen tapahtuma Johnin päiväkirjan kanssa! Onko se Bobby joka on asialla?


Ala tottua tuohon unettomuuteen, Padalecki. Pienen lapsen isälle se on arkipäivää.

2 kommenttia:

  1. pinnallinen huomio myös minulta: megiä esittävä rachel miner on tainnut saada muutaman lisäkilon. eipä se mitään, nätti tyttö se edelleenkin on ja ainakin meikkiksen mielestä sopii megin rooliin kuin nappi silmään!

    VastaaPoista
  2. Minäkin kiinnitin huomiota Rachel Minerin pyöreisiin poskiin. Toivottavasti taustalla ei ole mitään vakavampaa.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails