tiistai 2. maaliskuuta 2010

Pelottavimmat kohtaukset

Listamania jatkuu!

Nyt kun Supernatural-uutisrintamalla on aika hiljaista ja Padaleckikin on jossain viettämässä kuherruskuukautta, niin on aika palata listojen pariin. Tällä kertaa on vuorossa lista pelottavimmista kohtauksista.

Yllättävää kyllä, kauhusarjaksi Supernaturalissa on loppujen lopuksi tosi vähän varsinaisesti pelottavia kohtauksia. Ahdistusta ja pahaa oloa, sekä ällöttävyyttä ja epämiellyttävyyttä kyllä löytyy, mutta vähän harvassa ovat ne kohtaukset joiden aikana tekee mieli piiloutua sohvatyynyjen taakse vikisemään.

Supernaturalin kausien 1–4 pelottavimmat kohtaukset, siinä järjestyksessä kuin ne on alun perin televisiossa esitetty:

1. Bloody Mary, Mary ilmestyy peiliin ensimmäistä kertaa
Mies kävelee rauhallisesti kotinsa käytävää pitkin ja yhtäkkiä käytävän peilistä heijastuu Bloody Mary! Ja hän vain tuijottaa ja seuraa rauhallisesti kunnes sulattaa uhrinsa silmät veriseksi mössöksi. Kamalaa, niin kamalaa!


2. Asylum, koko jakso
Hylätty mielisairaala, jossa kummittelevat sekä potilaat että hullu lääkäri. Ei tarvitse sanoa enempää, tämän jakson aikana minun pöksyihini hiipii vähän muutakin kuin pupu.


3. Scarecrow, Dean katsoo variksenpelätintä silmästä silmään
Se variksenpelätin liikkuu koko ajan vähän! Se voi hetkenä minä hyvänsä hypätä alas ja ruveta tappamaan ihmisiä! Ei tätä hermot kestä! "Dude, you fugly." Tosiaan.


4. No Exit, Jo on Holmesin vankina
Muuten melko unohdettavan jakson paras osa on kyllä se, missä Jo on H.H. Holmesin vankina kellarissa. Se on ahdistava, klaustrofobinen, sekä oikeasti pelottava ja hirveä.


5. Born Under a Bad Sign, Meg/Sam ja Jo
Vitsi minä rakastan tätä kohtausta!
Kuten jo jaksoselostuksessa sanoin, Jared Padalecki on niin iso jätkä ja Alona Tal niin pieni mimmi, että tätä kohtausta katsoo oikeasti todella pahan ahdistuksen vallassa. Se on todella pelottava, etenkin ensimmäisellä katsomiskerralla kun ei oikeasti tiennyt, miten siinä käy.


6. The Kids Are Alright, creepy kid pelastuu hukkumiskuolemalta
Creepy kids! Creepy kids!
Kun se ahdistunut äiti tulee takaisin kotiin sen jälkeen kun hän on luullut tappaneensa lapsensa paikalla olevan hirviön ja se mukula istuukin keittiössä ja haluaa jätskiä, niin minuun iski kotikatsomossa lievä paniikki. Aivan tajuttoman tehokas, hirveä ja pelottava kohtaus, ellei jopa pelottavin.


7. Family Remains, Dean kellarissa
Pelottavaa, ahdistavaa, klaustrofobista ja ällöttävää. En minä Deanin pärjäämisestä ollut huolissani, vaan omasta mielenterveydestäni.


8. It's a Terrible Life, alkukohtaus
Dean Winchester (tai siis Smith) liikemiehenä syömässä terveysruokaa. Tämän ajatuksen aiheuttama paniikkikohtaus riittäisi saamaan minut hyppäämään pilvenpiirtäjän katolta alas.Samaa mieltä, eri mieltä, muita ehdotuksia? Avaudu kommenttilaatikossa.

2 kommenttia:

  1. Muahhahhaaa, kieltämättä It's a terrible life alkukohtaus on kaikessa normaaliudessaan creepy. Silti minun ykkös apua-nyt-loppuu-happi -kohtaus on tuo Scarecrow-kohtaus. Minä kammoksun ja vihaan keskellä ei mitään nököttäviä linnunpelättimiä ja heti nähdessäni tämän tyypin tiesin että siitä seuraa ongelmia. Ja olin oikeassa...Hahmo on karmiva, ällöttävä ja niin paljon angsteja esiin kaivava ettei paremmasta väliä, antaa tulla vaan mörköjä ja muita mutta linnunpelättimet ja NUKET jaksossa kuin jaksossa on liikaa..

    VastaaPoista
  2. Siis kun sen kohtauksen aikana näkee, että se on elävä! Pää liikkuu koko ajan ihan vähän, näkyy miten rinta nousee ja laskee hieman hengityksen tahtiin ja muuta sellaista hermojan raastavan kamalaa. Ensimmäisen kerran kun näin tuon jakson, olin ihan kauhusta jäykkänä.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails